R-H-B-H. zegt waar U gaat of staat en of op vakantie U kunt meeluisteren naar het station waar muziek in zit. (-) ROEL zegt vanaf beneden de grote rivieren , wil ik je veel suc6 wensen en vooral doorgaan met je programma . Bert D.D.D. (-) mitchel hoiveld zegt hey papa mooi muziek hier komt er goed door in anerveen (-) bertus zegt groetjes van mats productions www.matsjingles.nl Rode (-) R-H-B-H zegt er word hier 80 % nederlands en 10 % duits en 10 % instrumentaal en engels gedraait // en dagelijks te beluisteren (-) R-H-B-H zegt op de vrijdagavond van 20.30 tot 1.00 is het men vraagt en wij draaien (-) R-H-B-H zegt voor een groet of een verzoek naar de website of tef,,, contackt 0645102518 ... (-)
NIEUWS VAN DE VOART Deel 2 11-07-2017 door Webmaster

Rozentrio


©Hans Heering

Het Rozentrio is een bijna net zo'n oude traditie als de Dedemsvaria. Het Rozentrio is het stralende middelpunt en zorgt ervoor dat alle prijswinnaars in het zonnetje worden gezet. 

Het Rozentrio 2017 zijn Sabine, Linda & Carolien.
Sabine is de 45ste Rozenkonining en Linda & Carolien zijn haar hofdames tijdens de feestweek. 

Onderstaande sponsoren zorgen ervoor dat ons Rozentrio er de gehele week fantastisch uitziet.
Kleding:
Oosterom
Hema
Basic Black

Make-up, nagels & haar:
DA Drenth
Nagelstudio Sharon
Studio Kirsta

Bloemen:
De Lelie

Sieraden & brillen:
Brinkhuis
Eye Wish

Oude foto's
Hieronder vindt u alle Rozentrio's van 2002 tot en met 2015. Wij zijn nog op zoek naar de foto's van alle Rozentrio's vóór 2002. Bent u in het bezit van een (digitale) foto, dan kunt u die mailen naar promotie@dedemsvaria.nl 

Alle Rozentrio's vanaf 2002